BejelentésKIADÓ BALATONI CSALÁDI HÁZ
BALATONLELLE

Kiadó szállást keres a Balaton parton?


Olcsó nyaralás Balatonlellén!
Egész nyáron kiadó: kedves, tágas, jól felszerelt és kényelmes családi ház, szép udvarral, parkolási lehetőséggel; Csendes mellékutcában, központi fekvéssel.


A földszint körülbelül 100 négyzetméter ami 3 bútorozott szobával, 1 jól felszerelt konyhával, 1 tágas nappali helyiséggel, 1 fürdőszobával, 1 mellékhelyiséggel és 1 teraszrésszel gondoskodik az itt nyaralókról. Mindegyik szobában kényelmes ágyak találhatók. A konyhában az étkezőrész mellett hűtőszekrény, mikrohullámsütő, kenyérpirító, gáztűzhely, és kávéfőző szolgálja az étkezéseket. A nappali helyiségben ülőgarnitúra, fotelek és kábel televízió található. A fürdőszobában fürdőkád illetve zuhanyzófülke használata is lehetséges. A nappali helyiség ajtaján át könnyen megközelíthető a kinti fedett terasz, ami könnyed nyár esti kártya-partiknak, beszélgetéseknek, borozgatásoknak szolgálhat helyszínéül.


Az emelet körülbelül 60 négyzetméter, 2 bútorozott szobával, 1 nappali helyiséggel, 1 konyhával, 1 fürdőszobával, 1 mellékhelyiséggel és egy fedett erkéllyel biztosít szállást. A földszinthez hasonlóan az emeleten is kényelmes és felszerelt(kábel televízió és konyhai eszközök), így megfelelő szálláshely lehet az ide látogatóknak.


A házhoz szép füves udvar tartozik hintával, hintaággyal, homokozóval ahol a gyermekek játszani, labdázni tudnak. Parkolási lehetőség 1 autó számára a ház mögötti garázsban biztosított, egyébként parkolni az udvarban lehet. A garázs strandcikkek tárolására is alkalmas.

A képgalériában sok fotót megtekinthet a házról.

Az árakról: Földszinten 6+2 fő számára tudunk szállást biztosítani (szobánként 2-2 fő + 2szoba pótágyazható) Földszint ára: 15000 Ft/éjszaka/6 fő plusz személy esetén: 2000 Ft/fő (pótágy)
(Ha a földszintet kevesebben szeretnék kivenni: az ár rugalmas.) Az emeleten 4+2 fő számára tudunk szállást biztosítani (szobánként 2-2 fő + pótágyazási lehetőség) Az emelet ára: 10000 Ft/éjszaka/4fő plusz személy esetén: 2000 Ft/fő (pótágy) (Ha az emeletet kevesebben szeretnék kivenni: az ár rugalmas.) (Városunkban az idegenforgalmi adó a 18 év fölötti szállóvendégekre: 360Ft/fő/éjszaka) Elő- és utószezonban kedvezményes ár!!!

Szeretettel várjuk érdeklődésüket, jelentkezésüket! Érdeklődés és szállásfoglalás az elérhetőségek menüpontban.

További információkat a menüpontokban illetve a linkekben talál! Köszönjük, hogy megtekintette honlapunkat!


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!